Registreer Veel gestelde vragen (FAQ) Ledenlijst Kalender Markeer forums als gelezen

Ga terug   Satellietforum > CanalDigitaal > De Nieuwe Smartcard

Notices

Antwoord
 
Onderwerp Opties Weergave Modus
  #1  
Oud 14-03-13, 20:57
Rickjr's Avatar
Rickjr Rickjr is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 27-01-11
berichten: 1.559
Standaard kaart doet het niet in module

wie heeft er een idee hoe of het kan dat
de ene smardcard het in de ene aston crypt module
wel beeld geeft en in tweede aston crypt module
alleen geluid geeft en geen beeld

Rickjr

Homecast hs 9000 cicd twin pvr / Homecast magiq pro hd twin pvr / Rebox re 2210 hd pvr / Rebox 4200 hd pvr / Philips pfl 5007 smart led tv 102
  #2  
Oud 15-03-13, 10:21
Sattje's Avatar
Sattje Sattje is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 03-03-10
berichten: 8.955
Standaard

Heb je dat met 1 en dezelfde receiver? Wel geluid en geen beeld duidt erop dat je met een mpeg 2 ontvanger naar mpeg 4 uitzendingen probeert te lijken...
__________________
ET 9500 (hybride) + Amino + Wave T55 10 LNB's
  #3  
Oud 15-03-13, 18:03
Rickjr's Avatar
Rickjr Rickjr is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 27-01-11
berichten: 1.559
Standaard kaart doet het niet in de module

@sattje

ik heb hier 2 ontvangers staan mijn eigen homecast hs 9000
en de homecast magiq pro allebei met dezelfde module nl
de aston crypt module nu doet het vreemde geval zich voor
dat als ik de kaart en module van de magic pro in mijn eigen homecast 9000
doe heb ik daar geen beeld en ook de magiq pro niet doe ik mijn kaart in de module van de magiq pro heeft hij wel beeld doe ik de andere kaart er weer in
geen beeld wel geluid op hd terwijl op die kaart ook het familie hd pakket zit
mijn kaart met eigen module geven wel beeld en geluid op de magiq pro


Rickjr
  #4  
Oud 15-03-13, 18:36
Sattje's Avatar
Sattje Sattje is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 03-03-10
berichten: 8.955
Standaard

Onbegrijpelijk - tenzij je op enig moment ci module dan wel smartcard er net niet helemaal goed instak.
__________________
ET 9500 (hybride) + Amino + Wave T55 10 LNB's
  #5  
Oud 15-03-13, 18:46
Rickjr's Avatar
Rickjr Rickjr is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 27-01-11
berichten: 1.559
Question geen beeld

@sattje

ben er nu mee bezig wel geluid geen beeld
op de magiq pro

Rickjr
  #6  
Oud 15-03-13, 18:48
Sattje's Avatar
Sattje Sattje is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 03-03-10
berichten: 8.955
Standaard

Blijven proberen, Zet eerst die magic pro eens 3 minuten uit.
__________________
ET 9500 (hybride) + Amino + Wave T55 10 LNB's
  #7  
Oud 15-03-13, 19:02
Rickjr's Avatar
Rickjr Rickjr is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 27-01-11
berichten: 1.559
Standaard kaart doet het niet in module

@sattje

blijf ik doen geef niet zo gauw op
enig idee hoe de schotel ingesteld moet staan
ik gebruik een duo lnb

Rickjr
  #8  
Oud 15-03-13, 19:39
Rickjr's Avatar
Rickjr Rickjr is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 27-01-11
berichten: 1.559
Post module doet het niet

@sattje

nu ben ik erachter gekomen dat
de module die geen beeld maar wel geluid geeft
versie 2.0900 heeft en de module die allebei geeft
heeft versie nr 2.2300 deze doet het zowel in magiq pro
als in de hs 9000 enig idee of je op de module die 2.0900
de versie 2.2300 kan zetten en zo ja hoe ?

Rickjr
  #9  
Oud 15-03-13, 19:40
Sattje's Avatar
Sattje Sattje is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 03-03-10
berichten: 8.955
Standaard

Kan idd aan de schotel liggen. De ene ontvanger is nu eenmaal wat gevoeiliger dan de andere. @Komtwelgoed post hier dagelijks qua optimale uitrichting van schotel en LNB's. Moet ik dat gaan herhalen?
__________________
ET 9500 (hybride) + Amino + Wave T55 10 LNB's
  #10  
Oud 15-03-13, 19:43
Rickjr's Avatar
Rickjr Rickjr is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 27-01-11
berichten: 1.559
Standaard module doet het niet

@ sattje

nee dat hoeft niet ik heb net
nog iets gepost met eigenlijk de vraag
of je de module met versie 2.0900
kuni updaten naar versie 2.2300 en zo ja hoe ?

Rickjr
Antwoord

Onderwerp Opties
Weergave Modus

Wat zijn jouw accountrechten?
U kan geen nieuwe onderwerpen starten
U kan geen reacties plaatsen
U kan geen bijlage(n) plaatsen
U kan uw eigen berichten bewerken

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Ga direct naar forum


Alle tijden zijn CET. De tijd is nu 00:26.

CanalDigitaal ASTRA SatelliteMagazine