Registreer Veel gestelde vragen (FAQ) Ledenlijst Kalender Markeer forums als gelezen

Ga terug   Satellietforum > Canal Digitaal > Gebruikerservaring Philips DSR 7121/DSR 7141 HD

Notices

Antwoord
 
Onderwerp Opties Weergave Modus
  #1  
Oud 31-07-13, 13:59
aart44's Avatar
aart44 aart44 is offline
Satellietforum hulpploegen
 
Datum van registratie: 16-05-07
berichten: 4.374
Standaard Vol verwachting van de update!

Nou gisteren gelezen dat er voor de 7121 vandaag 31-7 een software update komt heb ik de mijne vanmorgen om 10 uur uit de doos gehaald en aangesloten en op NED1 gezet op 12515 van Astra1.
Een paar keer uit gezet en weer aan maar vooralsnog gebeurt er niets is de update uitgesteld of zit hij op een andere freq?
__________________
Maxdigitaal225,Amiko Alien
  #2  
Oud 31-07-13, 14:02
Satlovers Satlovers is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 04-03-09
berichten: 1.889
Standaard

Gaan dit soort dingen soms via SBS6 ?
__________________
Samsung 46ES8000S-CD Ent-HD + Ziggo Start 150Mb/s
  #3  
Oud 31-07-13, 14:04
aart44's Avatar
aart44 aart44 is offline
Satellietforum hulpploegen
 
Datum van registratie: 16-05-07
berichten: 4.374
Standaard

SBS6 zit tegenwoordig ook op deze freqentie dus dat moet niet uitmaken.
__________________
Maxdigitaal225,Amiko Alien
  #4  
Oud 31-07-13, 14:06
Satlovers Satlovers is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 04-03-09
berichten: 1.889
Standaard

http://www.satellietforum.com/showth...670#post171670
__________________
Samsung 46ES8000S-CD Ent-HD + Ziggo Start 150Mb/s
  #5  
Oud 31-07-13, 14:16
aart44's Avatar
aart44 aart44 is offline
Satellietforum hulpploegen
 
Datum van registratie: 16-05-07
berichten: 4.374
Standaard

Ja klopt bij mij staat alles goed auto soft en zenderlijst inladen maar ik draai normaal met een motor dus ik heb het handmatig op Astra1 gezet als de update op Astra3 zit dan zou ik het moeten aanpassen.
Dus eerst met een andere ontvanger naar Astra3.
__________________
Maxdigitaal225,Amiko Alien
  #6  
Oud 31-07-13, 14:48
aart44's Avatar
aart44 aart44 is offline
Satellietforum hulpploegen
 
Datum van registratie: 16-05-07
berichten: 4.374
Standaard

Nou hij is bezig eerst geprobeerd op Astra3 maar ook niets toen teruggezet naar de fabrieksinstellingen en na de zenderlijst inladen helemaal uit gezet en weer aan en nu werkt het.
Als hij klaar is kan hij weer in zijn doos in de kast want ik moet nog weg.
__________________
Maxdigitaal225,Amiko Alien
  #7  
Oud 31-07-13, 18:37
satcat's Avatar
satcat satcat is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 01-04-08
berichten: 1.281
Standaard

Hier ook de DRS7121 even uit de kast gehaald.
Toen ik hem aansloot begon hij direkt te laden.
Dan even kijken wat er verandert is.
Teletekst is inderdaad verbeterd, alle subpagina's kan hij nu vinden.
Alleen helaas bij exit had ik al een "init" te pakken, bij een tweede poging ging het wel goed.
De bug, automatische resolutie staat nog steeds gewoon vast op 720p.
De bug , geen ondertiteling als de zapbalk uitstaat bij CH+/- zit er ook nog gewoon in.
Welke bugs ik eigenlijk nog meer zou moeten controleren ben ik vergeten omdat ik het apparaat al zo lang niet meer heb gebruikt.
Zo nou mag ie weer de kast in.
  #8  
Oud 01-08-13, 10:22
CanalDigitaal Satelliet's Avatar
CanalDigitaal Satelliet CanalDigitaal Satelliet is offline
CanalDigitaal
 
Datum van registratie: 02-04-08
berichten: 1.427
Standaard

@satcat, automatische resolutie is geen bug, maar een andere interpretatie hoe de resolututie aangestuurd wordt. Was geen scope bij deze software release. Ondertiteling kunt u vast aanzetten in het menu, dan bent u de ondertiteling instelling niet kwijt bij zappen. Dat is altijd al zo geweest.

Wel goed om te lezen dat, waar de software update wel voor bestemd is, een verbetering is.
__________________
Neemt u contact op met CanalDigitaal Webcare via PM voor klantgerichte vragen over uw abonnement. Vragen over beleid, toekomstige ontwikkelingen worden niet beantwoord door CanalDigitaal WebCare of CanalDigitaal Satelliet. Het account CanalDigitaal Satelliet fungeert als moderator en kan berichten aanpassen en gebruikers corrigeren.
  #9  
Oud 01-08-13, 13:42
satcat's Avatar
satcat satcat is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 01-04-08
berichten: 1.281
Standaard

Als je voor de resolutie vaste waarden kunt instellen als 576p, 720p en 1080i .
Dan snapt ieder klein kind dat als "automatiche resolutie" alleen de waarde 720p kan aan nemen, dat je er dan helemaal niets aan hebt.
Zeker niet als je er een Full HD scherm hebt aan gesloten en een 1080i zender aan het kijken bent
Dat heeft niets met interpretatie te maken dat is een defect.

Het was dan wel geen scope bij deze software release, maar dat wordt het dan ook nooit als jullie defecten als interpretatie verschil van tafel vegen.

Ook als je ondertiteling vast aan zet in het menu.
En je hebt in het menu de keuze gemaakt "zapbalk: Niet weergeven bij gebruik Ch+/Ch-".
Dan werkt de ondertiteling dus niet en dat is altijd al zo geweest.

Stel de zapbalk op niet weergeven in en zap eens tussen de kanalen 17, 18, 19 met de Ch+/Ch- knop.
Je zal zien dat op DiscoveryHD showc. en op HistoryHD geen ondertiteling verschijnt.

Die fout heb ik jaren geleden al uitgebreid uitgelegd maar dat daar doen jullie blijkbaar niets mee.
  #10  
Oud 02-08-13, 14:04
grondstof grondstof is offline
Regelmatige deelnemer
 
Datum van registratie: 12-02-09
berichten: 256
Standaard

Als dit deel van het forum een afspiegeling van de gemiddelde Pace 7121 gebruiker is vraag ik mij af waarom men de ontvanger voor een update uit de kast haalt en er daarna weer in zet.
Antwoord

Onderwerp Opties
Weergave Modus

Wat zijn jouw accountrechten?
U kan geen nieuwe onderwerpen starten
U kan geen reacties plaatsen
U kan geen bijlage(n) plaatsen
U kan uw eigen berichten bewerken

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Ga direct naar forum


Alle tijden zijn CET. De tijd is nu 17:21.

CanalDigitaal ASTRA SatelliteMagazine