Registreer Veel gestelde vragen (FAQ) Ledenlijst Kalender Markeer forums als gelezen

Ga terug   Satellietforum > Canal Digitaal > Gebruikerservaring M7 MP-201

Notices

Antwoord
 
Onderwerp Opties Weergave Modus
  #1  
Oud 20-12-16, 12:43
thewhale thewhale is offline
Regelmatige deelnemer
 
Datum van registratie: 03-09-09
berichten: 144
Standaard eco modus mp201

na de update van de mp 201 waarin ook een optie zit van de Ecomodus
even het navolgende

mij is opgevallen dat de ecomodus niet altijd prettig is waarom niet
om het navolgende

ik heb mijn mp201 met 1 kabel aangesloten omdat hij in de slaapkamer staat
als ik een opname wil maken als ik weg ben laat ik de decoder staan op het kanaal waarop de opname is ingesteld
als ik de ecomodus instelt dan start de dec oder op op het eerste kanaal (npo1)

dus als je opname wil maken van net % mis je die dus ondanks dat je de decoder heb laten staan als je hem uitzet op kanaal net 5

bij de autostandby heb ik dit probleem niet !!!
  #2  
Oud 27-12-16, 16:05
The_Enforcer The_Enforcer is offline
Regelmatige deelnemer
 
Datum van registratie: 12-03-11
berichten: 282
Standaard

Ik snapte eerst niet precies wat je bedoelde, maar heb het zelf getest en kwam inderdaad ook tot die conclusie. De "eco-modus" onthoudt niet het laatste kanaal waar je hem op uit heb gezet en start dus altijd op met kanaalnr1.

Gelukkig kun je bij deze ontvanger die rare "eco-modus" uitzetten, iets wat bij de vorige ontvanger (DSR8141) niet kon.
  #3  
Oud 27-12-16, 17:34
The_Enforcer The_Enforcer is offline
Regelmatige deelnemer
 
Datum van registratie: 12-03-11
berichten: 282
Standaard

Hmmm..... Zowel ECO-modus als Auto-Standby staan nu uit en als ik de ontvanger uitzet met de afstandsbediening dan komt deze altijd terug op Kanaalnr 1, dus niet het laatstgekozen kanaal waar deze op uitgezet is.

Volgens mij is dit pas na de software update van 15dec gekomen.....

Daarom heeft CanalDigitaal gewoon (beta-)testers nodig om dit soort dingen goed te kunnen testen, wat een prutsers wederom...
  #4  
Oud 27-12-16, 22:37
thewhale thewhale is offline
Regelmatige deelnemer
 
Datum van registratie: 03-09-09
berichten: 144
Standaard

@Enforcer

Blij dat jij dat ook hebt ondervonden
Idd na de update is dit gekomen
Heb het zo opgelost
Standbytijd op 16uur gezet
Meestal wel lang genoeg zodat hij toch opneemt wat ik wil
Even voor de goede orde
Tuurlijk kan ik dit wel anders oplossen
Maar dan moet ik nog een coaxkabel trekken van +/- 30m
  #5  
Oud 27-12-16, 23:35
The_Enforcer The_Enforcer is offline
Regelmatige deelnemer
 
Datum van registratie: 12-03-11
berichten: 282
Standaard

Tsja, wederom het bewijs dat men zelf de software niet op grote schaal test en gewoon maar bepaalde 'features' implementeert en pas later de 'bugs' zal erkennen en mogelijk op (veel) latere termijn zal gaan oplossen, in de tussentijd zitten de consumenten dus met dit probleem opgezadeld.

Het lijkt het DSR-software-update 'debacle' wel ..... wat een drama daar bij het CDS team zeg, niet te geloven....
Antwoord

Onderwerp Opties
Weergave Modus

Wat zijn jouw accountrechten?
U kan geen nieuwe onderwerpen starten
U kan geen reacties plaatsen
U kan geen bijlage(n) plaatsen
U kan uw eigen berichten bewerken

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Ga direct naar forum


Alle tijden zijn CET. De tijd is nu 12:05.

CanalDigitaal ASTRA SatelliteMagazine