Registreer Veel gestelde vragen (FAQ) Ledenlijst Kalender Markeer forums als gelezen

Ga terug   Satellietforum > Canal Digitaal > Gebruikerservaring Philips DSR 7121/DSR 7141 HD

Notices

Antwoord
 
Onderwerp Opties Weergave Modus
  #1  
Oud 27-08-14, 07:12
osty osty is offline
Regelmatige deelnemer
 
Datum van registratie: 06-11-10
berichten: 10
Standaard kan niet voorbij de installatie pagina

Hoi,
Ik heb thuis een HD sat ontvanger met schotel met DUO kop en twee uitgangen (2 kabels aangekoppeld aan de ontvanger) deze werkt perfect op alle zenders.
Nu heb ik enkele jaren geleden een Philips DSR 7141 van Canaal digitaal, nog nooit gebruikt. We denken een camper te kopen en wil deze daarin plaatsen.
Als ik één van de kabels aan de DSR7141 koppel en start de DSR7141 op dan kom ik op de installatie pagina.
Ik zie dat de kwaliteit goed is voor Astra 19 en 23 ( groene blokjes en "Goed")
als ik verder de kanalen wil scannnen krijg ik een "fout 2" melding.
Heb al van alles geprobeerd maar het lukt mij niet voorbij de instelling pagina te raken. Misschien kan ik een software update laten maken maar hoe?
Graag wat raad

Groetjes Osty
  #2  
Oud 27-08-14, 09:19
Sattje's Avatar
Sattje Sattje is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 03-03-10
berichten: 6.912
Standaard

Doe eerst eens een fabrieksreset.
__________________
ET 9500 (hybride) + Amino + Wave T55 10 LNB's
  #3  
Oud 27-08-14, 22:52
patrickvb patrickvb is offline
Regelmatige deelnemer
 
Datum van registratie: 09-05-10
berichten: 13
Standaard

Zit er wel een smartcard in?
  #4  
Oud 28-08-14, 16:22
Hsd Hsd is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 06-02-11
berichten: 1.306
Standaard

En: In tegenstelling tot veel andere ontvangers moet bij deze ontvanger de smartcard met de chip naar beneden in het slot gestoken worden.
  #5  
Oud 29-08-14, 18:48
sattaz's Avatar
sattaz sattaz is offline
Regelmatige deelnemer
 
Datum van registratie: 10-01-07
berichten: 2.498
Standaard

@Hsd,

Zover ik weet moet dit bij (bijna?) alle satellietontvangers met kaartlezer.
Bij een CI-module moet de smartcard met de chip in het algemeen "naar boven" worden geplaatst.


Met vriendelijke groeten

sattaz
  #6  
Oud 29-08-14, 18:53
Hsd Hsd is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 06-02-11
berichten: 1.306
Standaard

Nou, bij de ontvangers die ik meestal gebruik dus niet. Ieder merk zal zijn eigen voorkeur hebben.

Maar laten we het er op houden dat de OP moet controleren of hij de smartcard op de juiste manier in zijn ontvanger heeft geplaatst.
  #7  
Oud 30-08-14, 00:34
Riflettore parabolico's Avatar
Riflettore parabolico Riflettore parabolico is offline
Satellietforum Fan
 
Datum van registratie: 26-04-10
berichten: 387
Standaard

De "fout 2" melding komt me bekend voor:

http://www.satellietforum.com/showth...436#post182436

Wat de oorzaak was/is? Geen idee ...
__________________
VU+ Solo2 | VU+ SoloSE | FAMHD
Antwoord

Onderwerp Opties
Weergave Modus

Wat zijn jouw accountrechten?
U kan geen nieuwe onderwerpen starten
U kan geen reacties plaatsen
U kan geen bijlage(n) plaatsen
U kan uw eigen berichten bewerken

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Ga direct naar forum


Alle tijden zijn CET. De tijd is nu 17:42.

CanalDigitaal ASTRA SatelliteMagazine