Registreer Veel gestelde vragen (FAQ) Ledenlijst Kalender Markeer forums als gelezen

Ga terug   Satellietforum > CanalDigitaal > De Nieuwe Smartcard

Notices

Antwoord
 
Onderwerp Opties Weergave Modus
  #11  
Oud 15-03-13, 19:46
Sattje's Avatar
Sattje Sattje is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 03-03-10
berichten: 8.958
Standaard

Module updaten: Zie tip Flyingdutch
__________________
ET 9500 (hybride) + Amino + Wave T55 10 LNB's
  #12  
Oud 15-03-13, 19:48
Regiowebshop Regiowebshop is offline
Regelmatige deelnemer
 
Datum van registratie: 23-09-08
berichten: 231
Standaard

Deze module is op te waarderen met een twin tuner van Topfield.
Topfield 5000 PVR en topfield 5510.
We praten hier over de aston module als ik het goed heb

Laatst aangepast door Regiowebshop : 15-03-13 om 19:49 Reden: Verwaring welke module voorkomen
  #13  
Oud 15-03-13, 22:31
Rickjr's Avatar
Rickjr Rickjr is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 27-01-11
berichten: 1.561
Standaard module doet het niet

@Regiowebshop

ja we praten inderdaad over een aston module
bedankt voor de reactie ga actie ondernemen

Rickjr
  #14  
Oud 16-03-13, 16:58
Rickjr's Avatar
Rickjr Rickjr is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 27-01-11
berichten: 1.561
Post module doet het niet

het probleem met de module is opgelost
andere module gekocht voor eigen smartcard
eigen module voor de andere smartcard gebruikt
in de magiq pro en zie het werkt nu
iedereen bedankt voor het meedenken

Rickjr

Homecast hs 9000 cicd twin pvr / Homecast magiq pro hd pvr 1tb
Rebox re 2210 hd pvr / Rebox 4200 hd pvr Philips pfl 5007 smart led tv 102
  #15  
Oud 16-08-13, 17:43
StefaanC StefaanC is offline
Regelmatige deelnemer
 
Datum van registratie: 21-07-13
berichten: 177
Standaard

Waarom investeren in een cam module.
Al getest met TSpanel te installeren , dan smartcard omgekeerd in 1 van de 2 kaartlezers van de rebox 9000.
Dan tspanel starten en cccam installeren, een herstart en whoops beeld.
  #16  
Oud 16-08-13, 21:54
Satneef's Avatar
Satneef Satneef is offline
Satellietforum krachtpatser
 
Datum van registratie: 11-08-06
berichten: 2.602
Standaard

@StefaanC:
Citaat:
Waarom investeren in een cam module.
Omdat deze toekomstzekerder is?
__________________
Goodbye!
  #17  
Oud 17-08-13, 08:17
aart44's Avatar
aart44 aart44 is offline
Satellietforum hulpploegen
 
Datum van registratie: 16-05-07
berichten: 5.331
Standaard

Citaat:
Origineel gepost door StefaanC
Waarom investeren in een cam module.
Al getest met TSpanel te installeren , dan smartcard omgekeerd in 1 van de 2 kaartlezers van de rebox 9000.
Dan tspanel starten en cccam installeren, een herstart en whoops beeld.
Lezen is blijkbaar erg moeilijk ten eerste is het een bericht van 5 maanden geleden en ten tweede heeft de topicstarter geen Rebox 9000 maar twee Homecast ontvangers.





Verzonden met mijn desktop pc door een klik op de muis.
__________________
Maxdigitaal225,Amiko Alien
  #18  
Oud 17-08-13, 10:30
Sattje's Avatar
Sattje Sattje is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 03-03-10
berichten: 8.958
Standaard

Dit bericht van @StefaanC kan ook niet op Rebox 9000 slaan:

- Rebox 9000 heeft een ingebouwde kaartlezer waardoor deze geen cam module nodig heeft;

- Deze box draait op gesloten Linux. Zonder eerst de receiver om te bouwen is installatie van cccam onmogelijk.
__________________
ET 9500 (hybride) + Amino + Wave T55 10 LNB's
  #19  
Oud 17-08-13, 12:07
StefaanC StefaanC is offline
Regelmatige deelnemer
 
Datum van registratie: 21-07-13
berichten: 177
Standaard

argh.
loont het niet om eerst wat te googlen naar ontvanger resultaten, lees geen gesloten firmware.
En bovendien worden veel kijkers al test object beschouwd en heeft de firmware nog steeds beta status.
De rebox kan wel degelijk cccam gebruiken mits firmware update naar octagon.

Homecast : tja, liever toch GNU software i.p.v. gesloten firmware.
Dan zit je ook niet zo vastgepind aan het gegeven.
Software updates kunnen een set top box doen haperen.
En zodra de ontvanger via usb kan geüpdate worden, kan in principe er een andere firmware op komen.
tenminste als de boot loader het toelaat.
Geen idee voor homecast

Laatst aangepast door StefaanC : 17-08-13 om 12:21
  #20  
Oud 17-08-13, 12:40
Sattje's Avatar
Sattje Sattje is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 03-03-10
berichten: 8.958
Standaard

Ik hoef toch niet te googlen naar een Rebox die ik al 3 jaar heb? Natuurlijk weet ik dat je die Rebox kunt ombouwen naar Octagon of Atevio. Na ombouw is het echter geen Rebox 9000 meer. Vandaar dat ik je bericht verwarrend vond.
__________________
ET 9500 (hybride) + Amino + Wave T55 10 LNB's
Antwoord

Onderwerp Opties
Weergave Modus

Wat zijn jouw accountrechten?
U kan geen nieuwe onderwerpen starten
U kan geen reacties plaatsen
U kan geen bijlage(n) plaatsen
U kan uw eigen berichten bewerken

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Ga direct naar forum


Alle tijden zijn CET. De tijd is nu 12:34.

CanalDigitaal ASTRA SatelliteMagazine