Registreer Veel gestelde vragen (FAQ) Ledenlijst Kalender Markeer forums als gelezen

Ga terug   Satellietforum > Canal Digitaal > Algemeen

Notices

Antwoord
 
Onderwerp Opties Weergave Modus
  #1  
Oud 03-03-13, 13:40
Apple740 Apple740 is offline
HDTV specialist
 
Datum van registratie: 02-06-08
berichten: 1.438
Standaard Geen Sport1voetbal-HD gaat nu echt een gemis worden

Binnenkort zal Sport1select-HD met name op zondagmiddag volledig gereserveerd worden voor de Formule1, dit wil zeggen geen voetbal in HD meer voor de liefhebber maar verplicht Formule 1 kijken.

@CanalDigitaal, geen Sport1voetbal-HD gaat nu echt een gemis worden. Velen hebben ooit een abonnement genomen speciaal voor het Engelse/Italiaanse voetbal in HD kwaliteit, en dat gaat nu voor een groot deel wegvallen.
  #2  
Oud 03-03-13, 14:27
Ryan Ryan is offline
Satellietforum positivo
 
Datum van registratie: 25-08-08
berichten: 759
Standaard

Dat is zeker jammer ja... Sowieso is het natuurlijk erg vreemd dat er in de premium pakketten in het jaar 2012 nog SD-zenders zijn toegevoegd (Sport1, HBO). In deze tijd hoort dat natuurlijk gewoon allemaal HD te zijn. Maar goed, wie weet komt het ooit nog...
  #3  
Oud 03-03-13, 15:25
Hsd Hsd is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 06-02-11
berichten: 1.298
Standaard Geen Sport1voetbal-HD gaat nu echt een gemis worden

Persoonlijk vindt ik het super dat men de Formule1 in HD gaat uitzenden en dat zonder reclame onderbrekingen. Er wordt naar mijn mening al te veel satelliet-bandbreedte aan voetbal verspild .
Maar alle gekheid op een stokje, men heeft wel een punt. Als je betaalt voor een premium-pakket wil je ook premium-beeldkwaliteit.
Maar ik dacht dat de premium-pakketten om die reden ook iets goedkoper waren dan bij de concurrent?

Laatst aangepast door Hsd : 03-03-13 om 15:26
  #4  
Oud 04-03-13, 14:25
Joanna Joanna is offline
Regelmatige deelnemer
 
Datum van registratie: 04-07-09
berichten: 18
Standaard

Als we het toch over Formule 1 hebben. Hoe krijgen we toegang tot de andere F1 sub kanalen, wie ook beschikbaar worden, zoals het data kanaal etc. Gaat dit via de TV of moet ik me laptop/ipad er naast gaan leggen ?
  #5  
Oud 05-03-13, 13:11
Lampje's Avatar
Lampje Lampje is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 16-12-10
berichten: 3.620
Standaard

Citaat:
Hoe krijgen we toegang tot de andere F1 sub kanalen, wie ook beschikbaar worden, zoals het data kanaal etc
Die zullen er bij Sport1 niet komen net zoals ze ook nooit bij RTL7 of RTL duitsland of ORF, of de fta TF1 Suise op 9 oost extra bij zaten.
Geliukkig ben ik voor de F1 niet alleen afhankelijk van Sport1.
  #6  
Oud 06-03-13, 22:22
Joanna Joanna is offline
Regelmatige deelnemer
 
Datum van registratie: 04-07-09
berichten: 18
Standaard

Als ik de website van sport1 moet geloven dan wel. Maar de vraag is krijgen wij als Canaldigitaal leden het wel.
  #7  
Oud 07-03-13, 11:55
Lampje's Avatar
Lampje Lampje is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 16-12-10
berichten: 3.620
Standaard

@Joanna, op de site van Sport1 staat dit:

Daarnaast maakt Sport1 op de meeste racedagen meerdere feeds beschikbaar op de diverse Sport1 kanalen, zodat de kijker zelf kan bepalen vanuit welk gezichtspunt hij of zij wil kijken.

En aangezien CDS maar 1 Sport1 kanaal op de satelliet heeft kun je wel opmaken dat de subkanalen niet op hetzelfde kanaal uitgezonden kunnen worden waar de live wedstrijd bezig is. Je zult dus een Sport1 Go abo moeten nemen om alles via internet te kunnen zien. Of als je kabel hebt via een abo daar wel de subkanalen kunt bekijken omdat die wel alle Sport1 kanalen uitzenden. Maar mijn ervaring is dat je niet de hele race naar een cockpit of data kanaal gaat kijken. Iedere keer wegzappen daar wordt je ook niet vrolijk van of je moet een echte ''Die Hard'' zijn en ieder krasje of seconde niet willen missen. Toen de BBC dit nog zo deed voor de bezuiniging keek ik hoofzakelijk naar het Portal channel.

Laatst aangepast door Lampje : 07-03-13 om 11:57
  #8  
Oud 07-03-13, 16:49
Joanna Joanna is offline
Regelmatige deelnemer
 
Datum van registratie: 04-07-09
berichten: 18
Standaard

@Lampje

Bedankt voor de info, Sport 1 go heb ik, omdat ik cds abo heb, en het inloggen met die gegevens lukt ook prima. Jammer dat het zo lang moet duren voor dat Sport1 duidelijk maakt hoe en wat ze allemaal gaan doen
  #9  
Oud 07-03-13, 19:05
Lampje's Avatar
Lampje Lampje is offline
Satellietforum toppertje
 
Datum van registratie: 16-12-10
berichten: 3.620
Standaard

@Joanna, je weet nu iig waar je aan toe bent, het voordeel is wel dat je nu via de satelliet de F1 race kunt zien en tegelijkertijd via je pc de sub kanalen. Zou het alles op de satelliet zitten dan heb je al een probleem en wordt het weer zappen net als tijdens de reklames op RTL7.
Ik zal met moeten behelpen met PIP van de ET9500 omdat ik geen Sport1 Go heb.
  #10  
Oud 07-03-13, 22:05
Joanna Joanna is offline
Regelmatige deelnemer
 
Datum van registratie: 04-07-09
berichten: 18
Standaard

5 Laptops dan mis je helemaal niks
Antwoord

Onderwerp Opties
Weergave Modus

Wat zijn jouw accountrechten?
U kan geen nieuwe onderwerpen starten
U kan geen reacties plaatsen
U kan geen bijlage(n) plaatsen
U kan uw eigen berichten bewerken

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Ga direct naar forum


Alle tijden zijn CET. De tijd is nu 12:28.

CanalDigitaal ASTRA SatelliteMagazine