PDA

Bekijk de volledige versie : Topfield 7700 HSCI : HD zenders


freke
07-01-10, 20:17
Ik heb een abonnement op de HD zenders bij Canaal Digitaal.
Het is me wel gelukt de regionale zenders (en de anderen) binnen te halen maar niet de HD zenders.

Wie kan mij hier in detail mee helpen?

aart44
07-01-10, 21:29
Kan een poging wagen al heb ik geen Topfield je moet dus de juiste gegevens invullen de freqenties dus die kun je onder andere vinden op Kingofsat,

http://nl.kingofsat.net/pack-canaldigitaal.php

Dus laten we beginnen op Astra3 ga naar handmatig zoeken in je menu en kijk of de transponder er al in staat anders handmatig toevoegen,

Freqentie: 11856
Symboolrate: 27500
Polarisatie: Verticaal
Modulatie: DVB-S2 QPSK
Code rate: 5/6
Pilot: UIT

En dan scannen dan zouden er 6 HD kanalen te voorschijn moeten komen.
Met de lijst van CDS kun je zo de rest van de HD kanalen wel vinden zoals MTV HD let op als je geen signaal krijgt op een zender met PILOT UIT probeer dan PILOT AAN op sommige zenders moet dat.
Succes :)

freke
08-01-10, 16:27
niet gelukt,zowel met pilot aan als uit.

Suus
08-01-10, 16:59
Kun je Astra 3 wel ontvangen?
Staat je schotel goed gericht op Astra 3?
Via deze link kun je precies zien welke kanalen er op welke sateliet te ontvangen zijn en welke intellingen noodzakelijk zijn.:
http://www.canaldigitaal.nl/uploadedFiles/6_Klantenservice/Klantenservice/Downloads/canaldigitaal-zenderlijst-tv-radio.pdf

Ik werk zelf met een 7700HSCI en kan de HD kanalen probleemloos ontvangen.

aart44
08-01-10, 17:09
niet gelukt,zowel met pilot aan als uit.

Heb je wel genoeg signaal dan de regionale heb je dus je hebt Astra3.
Of heb je op die instellingen die ik gegeven helemaal geen signaal?
Vergelijk het even met de site van Kingofsat misschien heb ik een typefout gemaakt.:)

Noordzee
08-01-10, 18:35
Nee, geen typefout
De frequentie is juist.

Heb je na het toevoeren van de transponder-gegevens wel op opslaan gedrukt ?

Pas na het opslaan moet je apart een zoekopdracht geven.

freke
08-01-10, 18:52
toevallig las ik dat iemand een andere ci module adviseerde voor een topfield , nl een Aston.
Ik naar onze dealer in t dorp en omgeruild,jawel , hij doet t op de instellingen die doorgegeven zij.
Hardstikke goed en bedankt!!