PDA

Bekijk de volledige versie : NGH HD geen dolby meer sinds een tijdje


canton75
08-01-12, 21:56
bij mij heeft ngh hd al een tijdje geen dolby meer van het geluid ben ik de eenigste of zijn er meerdere

youriy
08-01-12, 23:44
ik heb maar een geluidspoor erbij en da's dolby digital.

canton75
09-01-12, 15:22
bij mij steeds 2.0 en het is altijd 5.1 geweest

leon/aspro64
09-01-12, 16:04
hij zend nou uit in DD2.0 was altijd 5.1DD

canton75
09-01-12, 17:21
dus ben niet de eenigste gelukkig maar nu nog achter zien te komen waar het probleem ligt

canton75
16-01-12, 17:58
verders niemand ???