PDA

Bekijk de volledige versie : Onvolledig opnemen vanuit EPG


pbv
08-09-10, 08:35
Het valt mij op dat opnamen geprogrammeerd m.b.v. de Gids (EPG) steeds vaker mislukken.

1. Een opname is niet volledig en geeft zelfs een totaal verkeerde datum b.v. opname za 19:00 - 20:00; komt in de lijst als zo 18:30 - 19:15

2. Een opname is niet volledig, dus b.v. opname ma 19:00 - 20:00; komt in de lijst als 19:00 - 19:45.

Bovenstaande zijn slechts voorbeelden en zoals je ziet is 1. vrij extreem met een zelfs een totaal verkeerde dag aanduiding.


Zijn er meer gebruikers die hier last van hebben of dit herkennen?
Is er een verklaring voor, Webcare CanalDigitaal?

Groet, Pieter

pbv
09-09-10, 09:06
En zo ziet het er dan uit: http://picasaweb.google.nl/B.P.Voogt/Sat_fout#

http://picasaweb.google.nl/B.P.Voogt/Sat_fout#5514798961970205730

http://picasaweb.google.nl/B.P.Voogt/Sat_fout#5514801675879089570

http://picasaweb.google.nl/B.P.Voogt/Sat_fout#5514799732451377762

http://picasaweb.google.nl/B.P.Voogt/Sat_fout#5514799443980181778

Ben ik de enige met dit probleem?

Rene098
09-09-10, 14:58
Zo erg als bij pbv is het bij mij niet, maar bij mij is soms wel het geval dat de opname er niet helemaal goed op staat.. Of het programma is al begonnen of het einde staat er niet op.. Geen leuke ervaring..

Spacestar
09-09-10, 16:02
Daar had je "vroeger" voor VHS het PDC/VPS systeem voor maar helaas is dit "nog" niet mogelijk met satelliet-pvr.
Programma-opname altijd iets eerder laten beginnen en minstens een kwartier laten doorlopen.

luttikhuizen
09-09-10, 16:08
Ja, heb ik ook. Van de film Fracture ontbreekt het laatste half uur.
Bij aanschaf van de decoder had ik er veel last van, toe een half jaar niet en nu is de ellende weer terug.

Sattje
09-09-10, 16:23
Mijn ervaring met Filmnet is erg goed: Dat klopt altijd. Andere zender bakken er niets van, met name GTST op RTL lukt nooit. Maar dan ook NOOIT. Vermoedelijk zien die je graag terug op hun website...

kiretnerd
12-09-10, 20:55
Wij ondervinden dit probleem ook, hoewel het niet een irritant probleem\vertoning is, staat hij niet bovenaan in me lijst met ergernissen, daar staan namelijk de vastlopers van de 8121...

MrCaBLeGuY
15-09-10, 21:06
Ik ook last van, neem tegenwoordig to be sure 2 programma's daarna ook maar op...

Hutchenky
22-09-10, 12:10
Je kan gewoon extra opname tijd toevoegen, ook bij herhaald opnemen, werkt bij mij perfect

joopje
23-09-10, 12:29
Ik heb ook het probleem dat de opnamen 5 minuten eerder stopt bij het opnemen via de EPG zowel op de hd als de sd zenders het instellen in het menu werkt niet dat heeft er bij mij geen invloed op hierop
aangezien ik een serie herhaald opneem vin ik het een probleem .