Registreer Veel gestelde vragen (FAQ) Ledenlijst Kalender Markeer forums als gelezen

Ga terug   Satellietforum > CanalDigitaal > Klantenservice

Notices

Antwoord
 
Onderwerp Opties Weergave Modus
  #1  
Oud 15-03-09, 18:33
mad marv mad marv is offline
Regelmatige deelnemer
 
Datum van registratie: 07-07-08
berichten: 52
Standaard geen beeld/geluid op sommige canaldigitaal kanalen

hey allemaal,

de laatste tijd krijg ik steeds meer last van kanalen die uitvallen of het niet doen uit het entertainment pakket,

enige manier dat ze het weer doen is, als ik naar het menu ga en de pin-code
invoer.

en als dat niet werkt, de steker van de receiver loskopelen en hem er weer in
steeken.

het gaat vaak om de zenders:
boomerang, eurosport, eurosport 2, espn, extreme sports en zone reality.

ik dacht eerst dat het kwam dat ik m'n kaart weer moest activeeren.

maar het blijft gebeuren dat ze het niet doen of zomaar uit vallen.

heeft iemand hier raad mee??

alvast bedankt

Laatst aangepast door mad marv : 15-03-09 om 18:34
  #2  
Oud 15-03-09, 19:32
Jarco Kriek Jarco Kriek is offline
Redacteur Satellite Magazine
 
Datum van registratie: 14-02-06
berichten: 3.867
Standaard

Allemaal niet zo leuk voor je maar we kunnen echt met dit bericht niets voor je betekenen en kunnen dus ook geen raad geven.

Wat voor ontvanger en eventueel ook wat voor CI module gebruik je?
  #3  
Oud 16-03-09, 11:54
Littlesat's Avatar
Littlesat Littlesat is offline
Technicus Satellitus
 
Datum van registratie: 25-11-07
berichten: 6.047
Standaard

Dit zijn toevallig allemaal zenders waar ook een Cryptoworks caid op zit. Ik zou eens kijken of er voor je ontvanger (of common interface) een upgrade is.
  #4  
Oud 16-03-09, 13:55
mad marv mad marv is offline
Regelmatige deelnemer
 
Datum van registratie: 07-07-08
berichten: 52
Standaard

m'n receiver is 'n technisat digit mf4-s

zou het kunnen zijn dat hij (nieuwe)software mist of nodig heeft?

want het downloaden van nieuwe software lukt niet meer,

want elke keer zegt hij "downloaden mislukt"
  #5  
Oud 16-03-09, 14:00
mad marv mad marv is offline
Regelmatige deelnemer
 
Datum van registratie: 07-07-08
berichten: 52
Standaard

Citaat:
Origineel gepost door Jarco Kriek Bekijk Post
Allemaal niet zo leuk voor je maar we kunnen echt met dit bericht niets voor je betekenen en kunnen dus ook geen raad geven.

Wat voor ontvanger en eventueel ook wat voor CI module gebruik je?

ik weet er niet veel van,

maar wat bedoel je met CI module??
  #6  
Oud 16-03-09, 15:49
aart44's Avatar
aart44 aart44 is offline
Satellietforum hulpploegen
 
Datum van registratie: 16-05-07
berichten: 5.295
Standaard

Citaat:
Origineel gepost door mad marv Bekijk Post
ik weet er niet veel van,

maar wat bedoel je met CI module??
Een ci module is dat ding op het plaatje van de link hieronder aan de zijkant wat uitsteekt waar de smartkaart in zit als je daar een ci module van CanalDigitaal in steekt met de kaart dan moet het werken.
Het kaartslot waar je nu waarschijnlijk de kaart in hebt is voor Conax en Cryptoworks een totaal andere codering als het Mediaguard (Seca) die CanalDigitaal gebruikt.

http://www.technisat.com/indexb899.h...B_S_,en,64-155

Als je kijkt bij descryption zie je dat je Technisat geschikt is voor Conax en Cryptoworks in het kaartslot en dat aan de zijkant de gleuf zit voor een ci module voor andere coderingen.
  #7  
Oud 17-03-09, 14:18
mad marv mad marv is offline
Regelmatige deelnemer
 
Datum van registratie: 07-07-08
berichten: 52
Standaard

Citaat:
Origineel gepost door aart44 Bekijk Post
Een ci module is dat ding op het plaatje van de link hieronder aan de zijkant wat uitsteekt waar de smartkaart in zit als je daar een ci module van CanalDigitaal in steekt met de kaart dan moet het werken.
Het kaartslot waar je nu waarschijnlijk de kaart in hebt is voor Conax en Cryptoworks een totaal andere codering als het Mediaguard (Seca) die CanalDigitaal gebruikt.

http://www.technisat.com/indexb899.h...B_S_,en,64-155

Als je kijkt bij descryption zie je dat je Technisat geschikt is voor Conax en Cryptoworks in het kaartslot en dat aan de zijkant de gleuf zit voor een ci module voor andere coderingen.
ja het is duidelijk

bedankt
  #8  
Oud 29-08-10, 18:45
hartgedw hartgedw is offline
Nieuwe deelnemer
 
Datum van registratie: 29-08-10
berichten: 1
Standaard

hoi hoi nou ik heb dat telkens het geluid weg valt op rtl zenders en als ff heen en weer zap is het geluid weer terug en dan een paar min later valt het weer weg

wat kan dat zijn
Antwoord

Onderwerp Opties
Weergave Modus

Wat zijn jouw accountrechten?
U kan geen nieuwe onderwerpen starten
U kan geen reacties plaatsen
U kan geen bijlage(n) plaatsen
U kan uw eigen berichten bewerken

BB code is Aan
Smilies zijn Aan
[IMG] code is Aan
HTML code is Uit

Ga direct naar forum


Alle tijden zijn CET. De tijd is nu 14:46.

CanalDigitaal ASTRA SatelliteMagazine